DAF

5. oktober 2018 - 02:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Sverige: DAF næststørste importør

5. oktober 2018 - 02:15

 

Friske tal fra de svenske bilimportører viser, at DAF tager et stort spring frem på ranglisten over salget af lastbiler på det svenske marked.

Faktisk så stort et spring at kun de svenske ’hjemmebanefavoritter’, Scania og Volvo, samt tyske Mercedes-Benz sælger flere biler end DAF på det svenske marked.

 

Fantastiske tal

- Det er fantastiske tal, og de er ikke tilfældige. Ordreindgangen er fortsat stærk, siger Johannes Winberg, salgsdirektør hos DAF’s nordiske salgsorganisation, Nordic Truck Center.

 

I Sverige blev der indregistreret 4382 tunge lastbiler i årets første ni måneder. Det hurtigste voksende mærke er netop DAF, der øger salget med 24,3 procent i perioden.

30 servicesteder

- DAF’s lastbiler har meget få små fejl, hvilket betyder meget tid på vejene. De har også en ekstremt brændstofeffektiv driveline, hvilket er godt for både miljøet og økonomien. Brændstoføkonomien er også en af ​​grundene til, at DAF XF og CF blev hædret med titlen Truck of the Year i Europa sidste år, lyder det fra Nordic Truck Center.

 

DAF har cirka 30 servicesteder og et nyoprettet callcenter i Sverige.

Læst i alt:

20 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger