DAF

14. november 2017 - 02:35

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Topmoderne lakeringsanlæg i Belgien

14. november 2017 - 02:35

Belgiens vicestatsminister Kris Peeters og PACCAR’s Executive chairman Mark Pigott åbnede i går officielt DAF Trucks’ helt nye lakeringsanlæg til førerhuse i Westerlo, Belgien. Det nye anlæg til 100 millioner euro sætter nye standarder for kvalitet, effektivitet og miljøvenlighed.

 

DAF åbnede sin Westerlo-fabrik i 1966. I dag er DAF Vlaanderen blandt de største virksomheder i Belgien, da cirka 2600 medarbejdere her fremstiller førerhuse og aksler til mellemtunge og tunge DAF-lastbiler.

 

50 procent ekstra kapacitet

Det nye lakeringsanlæg er 144 meter langt, 58 meter bredt og 26 meter højt. Det er i stand til at lakere i 3.000 kundevalgte farver.

Kapaciteten på det nye anlæg er 300 førerhuse om dagen, eller 70.000 pr. år - en stigning på 50 procent i forhold til det nuværende lakeringsanlæg. Kapacitetsforøgelsen er nødvendig for DAF’s fremtidige vækst i Europa og rundt om i verden.

Mest moderne i verden

DAF’s nye lakeringsanlæg er blandt de mest moderne i verden. Anlægget er opført i samarbejde med leverandørerne Cordeel Company, Eisenmann og Dürr, førende inden for lakering i bilindustrien. De ultramoderne robotsprøjtedyser roterer med hastigheder op til 50.000 omdrejninger i minuttet, der sikrer kvalitet i verdensklasse og minimerer forbruget af maling.

 

Seneste innovationer

Sammen med høj kvalitet og effektivitet er miljøkvalitet et vigtigt fokuspunkt for DAF’s nye lakeringsanlæg. Som et resultat af de avancerede lakeringssystemer er der opnået en emissionsreduktion på 50 procent.

Der anvendes mange innovative løsninger, herunder en særlig metode til at reducere og indfange overskydende maling under lakeringen af førerhusene. Derudover bruges de nyeste teknologier til at rense luften, der kommer ud af sprøjtekabinerne, ligesom der udvindes energi fra returdampen for at effektivisere driften af anlægget.

Stærk tradition

- Denne vigtige investering er en videreførelse af en stærk tradition for at sætte industristandarden for produktkvalitet, kundeservice og miljøledelse. I de seneste 15 år har PACCAR og DAF investeret over 600 millioner euro i vores førerhus- og akselfabrik. Vi går en meget lys fremtid i møde i Belgien, udtaler Mark Pigott, PACCAR Executive Chairman.

Læst i alt:

13 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger