DAF

13. februar 2018 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Veludstyrede jubilæums-biler

13. februar 2018 - 02:30

En helt særlig jubilæums-udgave i blot 250 styk to- og tre- akslede eksemplarer.

Det er en del af menuen, når DAF Trucks nu markerer virksomhedens 90 års fødselsdag.

 

De 250 særligt veludstyrede trækkere markerer, at Hub van Doorne grundlagde DAF for 90 år siden. Jubilæumsudgaven indeholder en premiumpakke, staffering og andre udvendige designelementer, inklusiv klassens største førerhus og Paccars mest kraftfulde motor på 530 hk.

 

De 250 eksemplarer fås som 4x2 trækkere (FT) til markederne på det europæiske fastland og som 6x2 trækker (FTG) til Storbritannien og Irland. Hvert køretøj har et unikt nummer, der er synligt både i den dekorative finish i kabinen og i det specielt oplyste DAF-logopanel, der ses, når døren åbnes.

Tre metalfarver

DE særlige udgaver af DAF’s International Truck of the Year 2018 fås i tre metalfarver: Anniversary Black, Rouge Flamme og Jamaica Blue. Suppleret af striber i blåt eller rødt på frontgitteret samt en håndlavet version af DAF’s berømte historiske logo på forsiden, siderne samt bagsiden af førerhuset.

 

Topudstyret

Udstyrslisten inkluderer blandt andet luftaffjedret Super Space Cab førerhus, med alle udvendige dele i førerhusets farve, LED-forlygter, Skylights, tåge- og kurvelygter, tagvindafviser med sidevindafvisere, sideskørter (4x2) og Alcoa aluminiumhjul. Lufthorn monteres på førerhusets tag.

Det indvendige interiør er udført i ”Exclusive” trim, inklusiv det historiske DAF-logo præget i nakkestøtten på de luftaffjedrede ”Xtra Leather” stole. DAF’s klassiske logo ses også som dekoration på dørene, på informationspanelet og det avancerede system til radionavigation.

Læder på sæder, armlæn, dørpaneler og rat suppleres også af en tagmonteret parkeringskøler, TruckPhone, mikrobølgeovn, DAF’s velkendte køleskab under nederste køje og DAF’s Night Lock.

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger