24. april 2019 - 08:33

App linkNu på Google Play

DAF er på udkig efter Danmarks og Europas bedste chauffør

24. april 2019 - 08:33

Hvem er den bedste lastbilchauffør i Danmark? Og hvem er den bedste i Europa? Det vil blive afgjort i forbindelse med konkurrencen ”DAF Driver Challenge 2019”, som løber over de kommende måneder. Konkurrencen, som løber af stablen i 28 lande, kulminerer med en fantastisk international finale i september måned – hvor vinderen af titlen og trofæet “International DAF Driver Champion 2019” vil blive kåret.

 

En fremragende chauffør får lastbilen til at yde det absolut maksimale. Han eller hun ved, hvordan man bedst udnytter hver enkelt dråbe brændstof. Hvordan man transporterer sin fragt sikkert og til tiden – selv når der er tæt trafik. Samt hvordan man holder sit køretøj i tip-top stand. Samtidig kender og forstår en god chauffør lovgivningen, tager hånd om lastsikring og tilpasser sig hurtigt til vejrforhold og andre lastbiler. Med andre ord: en fremragende lastbilchauffør er en sand fagmand/-kvinde.

 

Afgørende faktor

 

DAF Driver Challenge består af to trin. Det starter med registrering, hvor chaufføren skal introducere sig selv og forklare, hvorfor han eller hun er en værdig deltager. Chauffører kan tilmelde sig selv, eller de kan nomineres af deres arbejdsgiver, kolleger eller endda sin forhandler via drivers.daf.com/da. Som for enhver anden håndværker er dedikation, dygtighed og passion de afgørende faktorer.

 

 

International finale

 

 

Den nationale vinder deltager i den internationale finale, som finder sted den 28. og 29. september på Goodyear’s testbane i Luxembourg, hvor han eller hun repræsenterer Danmark og de danske chauffører.

 

En konkurrence for alle chauffører

 

Eftersom DAF er på udkig efter den allerbedste chauffør i Danmark, er DAF Driver Challenge naturligvis åben for alle chauffører, uanset hvilket mærke man kører i til daglig.

 

»Fantastiske chauffører gør lastbilerne endnu bedre,« siger Richard Zink, DAF Trucks’ salgs- og marketingdirektør:

»Vi har allerede i årtier bygget lastbiler, der tilbyder markedsførende komfort for chaufføren, og vi har en bred vifte af køreteknologier designet til at supportere chaufførerne hver dag. Det er dog chaufføren, der åbner og viser et køretøjs sande potentiale. Så vi udfordrer alle chauffører til at demonstrere deres fremragende kørefærdigheder bag rattet i vores fremragende køretøjer.«

 

Læst i alt:

553 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger