20. september 2018 - 09:59

App linkNu på Google Play

DAF og de tre nyheder på IAA

20. september 2018 - 09:59

Med tre store nyheder kørt i stilling er DAF kommet godt fra start på IAA 2018. Hos den hollandske lastbilproducents stand i hal 17, på det kæmpestore messeområde i Hannover der i disse dage danner rammen for verdens største transportmesse, kan de besøgende få en smag på lidt af det elektriske og hybride.

 

Ved et pressemøde hvor flere hundrede journalister var klar med notesblok og pen blev hovedlinjerne for fortid, fremtid og ”hvor er vi lige nu” lagt frem.

 

Tidligere har DAF præsenteret deres elektriske og hybride lastbiler, men for de der ikke har haft muligheden for at føle, røre og sidde bag rattet endnu, giver IAA nu muligheden.

 

DAF LF Battery Electric Innovation Truck, DAF CF Battery Electric Innovation Truck og DAF CF Hybrid Electric Innovation Truck står klar til at modtage de op mod 250.000 besøgende, der tager turen til Hannover mellem 20.-27. september.

”Stolte af vores 90 års arv. Ledende i dag, klar til fremtiden” er DAFs overordnede tema for IAA 2018.  

 

Efter en ”business update” ved Harry Wolters, President DAF Trucks NV. tog Ron Borsboom, der er ansvarlig for produktudvikling, over.

 

»Vi er klar til en fremragende fremtid med den udvikling der lige nu er i gang. Den overordnede prioritet for enhver udvikling er at bringe værdi til vores kunder,« sagde Ron Borsboom.

 

Han pegede på, at de forskellige ”chauffør assistance systemer”, som DAF, i lighed med de andre store lastbilproducenter, både har udviklet og konstant videreudvikler, bliver en helt central del af fremtidens lastbil. Og her har platooning, som DAF ser det, et af de helt store og vigtige potentialer.

Læst i alt:

673 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger