28. juli 2021 - 01:46

App linkNu på Google Play

Daimler tilbyder gratis corona-vaccine til lastbilchauffører i Indien

Daimler tilbyder gratis corona-vaccine til lastbilchauffører i Indien

Foto: Daimler India Commercial Vehicles

28. juli 2021 - 01:46

Daimler India Commercial Vehicles (DICV) tilbyder nu gratis corona-vaccine til lastbilchauffører i den indiske millionby Chennai på virksomhedens vaccinationscenter på Oragadam Plant. Over 60 chauffører blev vaccineret den første dag.

 

- Vaccination er Indiens bedste håb for at overleve pandemien og vende tilbage til normalitet. Vi i DICV er stolte af at gøre vores del for at sikre sundhed og trivsel for vores medarbejdere og deres kære ved at give let adgang til gratis, sikker vaccination og et omfattende supportprogram. Det er vores ære at udvide vaccinationsstøtten yderligere til alle lastbilchauffører, der hjælper med at holde verden i bevægelse, siger Satyakam Arya, MD & CEO, DICV.

 

DICV startede et fuldt firma-sponsoreret vaccinationsprogram i maj for medarbejdere og pårørende. Inden for to måneder opnåede virksomheden sin mission om at have sikret mindst en dosis for de medarbejdere, der ønskede det. DICV stræber efter at opnå fuld to-dosis vaccination for både ansatte og pårørende hurtigst muligt.

Læst i alt:

313 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger