11. marts 2022 - 13:41

App linkNu på Google Play

Danish Transport Award 2022: ITD giver plads til flere gode indstillinger

Danish Transport Award 2022: ITD giver plads til flere gode indstillinger

11. marts 2022 - 13:41

ITD vil gerne hylde de succeshistorier, der kan inspirere andre transport- og logistikvirksomheder til at følge de gode eksempler. Derfor er temaet for Danish Transport Award 2022 CSR-initiativer med fokus på arbejdskraft. Det er der allerede kommet flere gode bud på, men ITD vil gerne give sine medlemsvirksomheder lidt længere tid til at finde de gode eksempler frem. Så ITD har valgt at forlænge tidsrummet for indstillinger, så fristen er nu fredag 18. marts 2022,  lyder det fra vognmandsorganisationen i en pressemeddelelse.
 

Prisen gives til en virksomhed, der tager et aktivt ansvar, når det kommer til at fastholde og ansætte medarbejdere i transporterhvervet. Det kan eksempelvis være at ansætte flygtninge, indvandrere, seniorer, personer med funktionsnedsættelse, udfordrede unge, veteraner, socialt udsatte, flere kvinder og flere unge.

Det kan også være, at virksomheden opkvalificerer ufaglærte medarbejdere, løbende etablerer praktikpladser, laver seniorpakker med attraktive og fleksible vilkår eller fastholder dygtige og loyale medarbejdere på anden vis. Kun fantasien sætter grænser.

 

Det bliver formanden for Folketingets Transportudvalg, Mogens Jensen, der kommer til at stå i spidsen for juryen for Danish Transport Award 2022. Juryen omfatter flere navne, som er nøje udpeget ud fra årets tema: CSR-initiativer med fokus på arbejdskraft. Transportminister Trine Bramsen uddeler prisen til vindervirksomheden på ITD’s medlemsmøde den 12. oktober 2022.

 

Læst i alt:

553 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke