13. september 2021 - 11:33

App linkNu på Google Play

Dansk Erhverv opruster på transportområdet

Dansk Erhverv opruster på transportområdet

13. september 2021 - 11:33

Dansk Erhverv opruster på transportområdet med en ny branchedirektør, flere ressourcer til området og oprettelsen af et nyt transportudvalg bestående af virksomheder fra erhvervsorganisationens transportmedlemmer.

 

Den nye branchedirektør for transport bliver Jesper Kronborg, der kommer fra en stilling som direktør for Specialforeningen for Logistik og Distribution – SLD. Han har tidligere været ansat i Københavns Lufthavn og Transportministeriet.

 

I forbindelse med oprustningen siger Dansk Erhvervs administrerende direktør, Brian Mikkelsen:

 

- Med Jesper får Dansk Erhverv den helt rigtige profil til at drive oprustningen på transportområdet og skabe det øgede politiske fokus, som vi mener, der er behov for. Han har brede og stærke kompetencer inden for interessevaretagelse for transportsektoren. Samtidig har han også et indgående branchekendskab fra blandt andet luftfart og vejtransport. Vi kender ham også som rigtig dedikeret og behagelig, så vi er helt sikre på, at Jesper vil tilføre vores indsats på transportområdet den indsigt, handlekraft og det drive, som skal til for at styrke vores medlemmer og sektoren.

Om oprustningen og udnævnelsen til branchedirektør for transport siger Jesper Kronborg:

 

- Det er en af de helt grundlæggende forudsætninger for et velfungerende samfund, at vi har en stærk transportsektor, da den er afgørende for vækst og jobs i hele Danmark. Derfor glæder jeg mig til, sammen med mine dygtige kolleger i Dansk Erhverv, at sætte endnu mere fokus på, at vi skal skabe en transportsektor med rammebetingelser og infrastruktur i verdensklasse, så Danmark kan blive verdens bedste land at bo, arbejde og drive virksomhed i.

 

Dansk Erhverv samler en lang række af branchens hovedaktører – bl.a. fra speditionsbranchen over vognmandserhvervet til luftfart, biludlejning-, droner-, taxa- og turistbuskørsel til mikromobilitet som cyklisme og el-løbehjul – i et fællesskab. Transportområdet er desuden tæt forbundet med en række øvrige områder, der repræsenterer de store transportkøbere ikke mindst engros- og detailhandlen, som er organiseret i Dansk Erhverv.

CV – Jesper Kronborg:

Jesper Kronborg har siden august 2019 været branchedirektør for SLD, Specialforeningen for Logistik og Distribution, som har base i Dansk Erhverv, og som repræsenterer en række af de største vejgodstransportvirksomheder i Danmark. I denne periode var Jesper Kronborg også ansvarlig for at sekretariatsbetjene Klimapartnerskabet for Landtransport.

 

Jesper Kronborg har i løbet af sit arbejdsliv opbygget en bred erfaring fra transportområdet. Han har tidligere været chef for Public Affairs i Københavns Lufthavne A/S, seniorrådgiver i PrimeTime Kommunikation A/S og ansat i Transportministeriet, hvor han bl.a. var ministersekretær for en række transportministre.

Læst i alt:

465 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger