3. juli 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Dansk filter-gigant klar med nyt Euro 6-program

Dansk filter-gigant klar med nyt Euro 6-program

3. juli 2019 - 01:44

Den danske producent Dinex med hovedsæde i Middelfart har investeret i ny teknologi og kan nu præsentere et bredt program af partikelfiltre på reservedelsmarkedet, som alle opfylder Euro 6-normen.

 

»Efterspørgslen på produkter, der lever op til Euro 6-normen, er et behov, som vi dækker nu, og vi er stolte af, at vi kan tilbyde disse produkter til vores kunder,« siger Per H. Larsen, der er Chief Sales Officer hos Dinex.

 

Dinex udvikler selv produkterne på egne fabrikker i blandt andet Letland og Finland. Globalt sidder 120 medarbejdere udelukkende med fokus på udvikling. 95% af alle udstødninger og tilbehør bliver produceret på virksomhedens egne fabrikker, som er fordelt over hele verden.

 

»Vi er lagerførende og har styring med processen fra start til slut. Vi har vores eget testcenter, som sikrer kvaliteten, vi er ikke afhængige af underleverandører. Og så kan vi reagere hurtigt, hvis en kunde pludselig har behov for en stor levering,« siger Per H. Larsen.

Ifølge salgschef Christina Jørgensen (Danmark), oplever man et stort behov for Euro 6-produkter på de europæiske markeder.

 

»Det progressive produktprogram er lige præcis én af vores største styrker, fordi vi udvikler mere end 300 varenumre til eftermarkedet hvert år,« siger Christina Jørgensen.

 

Med produktion og salg i 16 forskellige lande er Dinex én af verdens førende producenter og levererandører af innovative udstødningsprodukter og emissionssystemer til industrien for tunge køretøjer og dieselmotorer. Den voksende portefølje med mere end 15.000 varenumre og komplette systemer repræsenterer alt fra rør, lyddæmpere, spændebånd, fleksible rør, isoleringer og efterbehandlingsprodukter som katalysatorer (SCR) og partikelfiltre (DPF).

Læst i alt:

1337 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger