Dansk Industri Transport

2. april 2019 - 02:38

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DI bifalder ny opgave til Færdselsstyrelsen

2. april 2019 - 02:38

Michael Svane, branchedirektør i DI Transport, har følgende kommentar til, at Færdselsstyrelsen nu overtager ansvar for køreprøver og kørekort:

 

- Vi har længe efterlyst, at man flytter disse opgaver fra politiet til Færdselsstyrelsen. Det er en effektiv styrelse, som kender til virksomhedernes behov, siger Michael Svane, branchedirektør i DI Transport.

 

- Der har i de senere år været lang ventetid på at få kørekort til lastbil, hvis man har en anmærkning på lægeerklæringen. Det har været et problem for både chauffører og transportvirksomheder. Vi håber og forventer, at det kommer til at foregå mere smidigt, når opgaven bliver flyttet til Færdselsstyrelsen, siger Michael Svane videre.

 

Han peger også på, at man nu får samlet kompetencerne ét sted.

- Det betyder, at der bliver ensartet administration og kontrol over hele landet. Det er heller ikke nødvendigt at have politifolk til at løse de her opgaver, tilføjer Michael Svane.

Læst i alt:

26 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger