Dansk Industri Transport

27. juni 2017 - 02:48

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Fragtmænd overvejer ændret arbejdstid

27. juni 2017 - 02:48

Danske Fragtmænd i Odense fokuserer på uddannelses­messer, tager flygtninge ind og viser ansvarlighed i børnehaver. Det er nu så svært at få dygtige ufaglærte, at fragtmændene overvejer at ændre produktion og arbejdstid, skriver di.dk.

 

Vi skal vise flaget

Årsagen er, at nye medarbejdere ikke mere banker på døren i samme omfang, som de gjorde før i tiden.

- Nu skal vi ud og vise flaget – sælge vores branche og brand for at tiltrække nye medarbejdere, siger Martin Juhl, terminalchef i Odense.

 

Han deltager blandt andet i møder på uddannelsesinstitutioner, jobmesser og AMU-centre på Fyn, hvor hans budskab er, at transportbranchen er et godt sted at arbejde.

 

Chauffører fra Danske Fragtmænd underviser også i trafiksikkerhed i børnehaver for at vise sig som en ansvarlig virksomhed, der forebygger ulykker med cyklister. Samtidigt er virksomheden i gang med et landsdækkende program for integrationsuddannelser (IGU) for flygtninge.

Meget lidt sprog

- Vi har indrettet virksomheden, så man kan starte med meget lidt dansk eller engelsk. Vi skal nok lære dem op, siger terminalchefen i Odense.

 

Meldingen er klar. Så snart en flygtning eller medarbejder i en anden form for praktik er dygtig nok, tilbydes denne et fast job, når det er ledigt.

 

- Vi har reelt brug for medarbejdere, ikke ulønnede praktikanter. Vi gør vitterligt alt, hvad vi kan for at skaffe de rigtige folk, for vi kan allerede nu se, at rekruttering kan blive et kæmpeproblem i fremtiden, tilføjer Martin Juhl til Dansk Industri.

Læst i alt:

37 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke