Dansk Industri Transport

8. september 2017 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ønskes: Gode veje, godt erhvervsklima

8. september 2017 - 02:45

Branchedirektør Michael Svane, DI Transport, leverer følgende weekendhilsen til landets kommuner og politikerne på Christioansborg:

 

DI offentliggjorde i denne uge sin årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima. Igen i år topper infrastruktur virksomhedernes ønskeseddel.

7.599 virksomheder har deltaget i undersøgelsen og lige knap halvdelen af virksomhederne svarer, at kommunen først og fremmest skal prioritere infrastruktur. Det er flere end nogensinde før.

 

Det er et klart budskab, der ikke er til at tage fejl af. Infrastruktur og transportforhold er vigtigere end nogensinde, når man skal skabe gode rammer for vækst i virksomhederne.

 

Årets undersøgelse viser i øvrigt også en rekordhøj tilfredshed med det lokale erhvervsklima. Det er et tydeligt tegn på, at et godt erhvervsklima for alvor er kommet på dagsordenen i landets kommuner. Der er dog stadig rum for forbedringer, når det kommer til infrastrukturen og adgangen til kvalificerede medarbejdere.

En ordentlig infrastruktur er ikke kun et kommunalt anliggende, der kan og skal også gøres meget på nationalt plan. Virksomhederne har sendt en melding om, at der er brug for at give infrastrukturen et løft. Det er en melding, som skal tages alvorligt – både i landets kommuner og på Christiansborg.

 

Læst i alt:

25 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke