2. maj 2022 - 10:05

App linkNu på Google Play

Dansk speditør åbner ny afdeling i Polen

2. maj 2022 - 10:05

Danske Uno Transport åbner ny afdeling i Blonie, Polen, der skal styrke hele logistikken i Europa. Afdelingen bliver en bro mellem Baltikum, Skandinavien og Øst, - Central- og Vesteuropa, oplyser Uno Transport i en pressemeddelelse.

 

Samtidig udvider man servicedelen med et toldagentur og oplagring af varer, der er med til at gøre det endnu lettere for kunderne at handle til og fra landene uden for EU.

 

– Polen er den afgørende brik i Central- og Østeuropa, vi altid har manglet for at binde vores aktiviteter i de mange forskellige lande sammen. Med kontoret i Blonie er vi ikke længere nødsaget til at søge løsninger hos underleverandører, når Polen indgår i opgaven. Ved at stå for hele logistikken og opsætningen selv i Polen og med lokale folk, kan vi sikre en langt mere komplet og driftssikker service for vores kunder i hele Europa, siger Kim Uno Mogensen, direktør i Uno Transport.

Med den nye afdeling kan man nu tilbyde transport direkte mellem Danmark og Polen, og det åbner op for transport af såvel stykker, partigods og fullload. Visionerne for den nye afdeling er store. Fra maj beskæftiger de 10 biler om dagen, men allerede om seks måneder skal det tal efter planen være steget til 40 biler, og de fire mand i Polen vil ved årets udgang have fået mellem seks og ti nye kollegaer.

Læst i alt:

931 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke