22. august 2019 - 15:13

App linkNu på Google Play

Dansk spritchauffør stoppet efter køb af guldøl på tanken

Dansk spritchauffør stoppet efter køb af guldøl på tanken

22. august 2019 - 15:13

Kl. 13.20 onsdag fik Midt og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en opmærksom borger, der havde set en tydeligt spirituspåvirket lastbilchauffør, som havde købt to stærke øl på en tank på Københavnsvej i Køge. Lastbilchaufføren kørte herefter fra stedet, og den handlekraftige borger kørte efter lastbilen, mens han tilkaldte politiet. En patrulje kom hurtigt frem og standsede lastbilen med påhængsvogn ved transportcentret i Køge.

 

Den 48-årige chauffør fra Herning blæste alkometeret over det tilladte, så han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil lastbilchaufføren høre mere fra politiet.

Politiet oplyser, at de er glade for, at borgeren hurtigt kontaktede politiet og fulgte efter lastbilen, så det var muligt at standse det store køretøj i den farlige kørsel.

Læst i alt:

5715 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger