15. marts 2019 - 14:57

App linkNu på Google Play

Dansk trailerspecialist satser i Sverige

15. marts 2019 - 14:57

Handels- og servicevirksomheden Jørn Bolding A/S i Esbjerg har gennem mere end 35 år oparbejdet et stærkt ry som førende leverandør af kvalitetstrailere og specialudstyr til både danske og skandinaviske kunder i transportbranchen. Nu styrker

 

Jørn Bolding A/S med hovedsæde i Esbjerg styrker sine aktiviteter på det svenske marked ved at åbne et nyt salgskontor, Jørn Bolding AB, i Sverige.

 

Herfra vil Jørn Bolding markedsføre hele sit produktprogram af bl.a. tyske Goldhofer sværgodskøretøjer og udtrækstrailere, tyske Langendorf inliners samt SDC gardin- og boxtrailere samt containerchassiser fra UK.

 

»Vi sælger og udlejer allerede en del trailere på det svenske marked, men ved at komme endnu tættere på markedet og kunderne forventer vi at kunne øge omsætningen betydeligt,« siger direktør Per Bolding.

 

»Vi markedsfører nogle af de mest kendte kvalitetsprodukter i hver deres markedssegmenter, så vi er overbevist om, at vi kan udbygge vores markedsandele i Sverige. Det gælder både salg af nyt og brugt transportmateriel samt udlejning,« fastslår han.

Erfaren trailermand i spidsen

Det nye salgskontor er placeret på Landskronavägen 25 i Helsingborg, hvor den kendte svenske trailermand Robert Norrhede er ansat som salgschef. Han kommer til Jørn Bolding AB med mange års erfaring fra den svenske trailer- og containerbranche, senest fra et job inden for salg og udlejning af containere. Før det arbejdede Robert Norrhede som adm. direktør for en landsdækkende kæde med trailerudlejning, og han har desuden fungeret som driftschef på et stort trailerværksted i Helsingborg.

 

Ud over salgskontoret i Helsingborg åbner Jørn Bolding AB også et depot og lager i det nærliggende Ättekulla industriområde. Det mangeårige samarbejde med Knutssons Bil AB, Habborsby Mekaniska Verkstad samt Stinsen Service AB vil naturligvis fortsætte uændret.

»Det svenske marked for bl.a. blokvogne, trailere og påhængsvogne adskiller sig markant fra markederne i Danmark og på kontinentet. Det skyldes de særlige, svenske længde- og dimensionsregler. Det kræver lokalkendskab og lokal tilstedeværelse at kunne levere skræddersyede løsninger til vores svenske kunder, men både vores leverandører og vores medarbejdere har ekspertisen til at opfylde de svenske kundeønsker,« fastslår Per Bolding.

 

Med udgangspunkt fra det danske hovedkvarter i Esbjerg leverer Jørn Bolding A/S ca. nye 300 enheder årligt - lige fra selvkørende transportmoduler til intern transport af flere hundrede tons tunge emner over kraftige blokvogne og udtrækstrailere for transport af vindmøller og -vinger på offentlig vej til standard gardintrailere for transport af stykgods.

Træffes i Herning og på Bauma

 

Jørn Bolding A/S deltager som sædvanligt på den store danske Transport-messe i Herning den 21-23. marts, hvor der traditionelt også kommer mange svenske besøgende. Her får de mulighed for at møde Robert Norrhede og resten af det talstærke Bolding-mandskab, lige som Robert Norrhede og direktør Per Bolding også vil være at træffe på Goldhofer-standen på verdens største entreprenørmesse Bauma i München senere i april.

Læst i alt:

1064 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger