18. februar 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

Danske Fragtmænd bygger nyt på Aalborg Havn

18. februar 2021 - 01:45

Port of Aalborg har netop indgået en aftale med Danske Fragtmænd om opførelse af et nyt lagerbyggeri på 16.000 kvadratmeter i erhvervsområdet ved Østhavnen i Aalborg. Det nye byggeri skal opføres i forlængelse af Danske Fragtmænds nuværende faciliteter og samle transportørvirksomhedens lageraktiviteter i Aalborg.

 

- Udvidelsen giver os mulighed for at samle vores aktiviteter på en fælles lokation og på den måde skabe synergi i vores interne logistik. Udover at samle vores lagerhotel, krandivision og håndtering af stykgods, der alle er områder i vækst, skal de udvidede kvadratmeter også danne rammen om et helt nyt pakkesorteringsanlæg, som vi netop har investeret i, siger Bo Kristensen, terminalchef hos Danske Fragtmænd Aalborg.

 

Den nye lagerbygning til Danske Fragtmænd skal opføres på en grund ejet af Port of Aalborg, som også er bygherre på projektet. Byggeriet er en videreudvikling af Port of Aalborgs Harbour Storage-haller, som der gennem de senere år er opført og udlejet syv af i Østhavnen.

Harbour Storage er universalhaller, der kan rumme de fleste typer lejere inden for lager-, logistik- og lettere produktionsfaciliteter med mulighed for individuel tilpasning. Lagerbygningen til Danske Fragtmænd bliver blandt andet forberedt til indvendig krankørsel.

 

Det nye lagerbyggeri opføres i forlængelse af Danske Fragtmænds nuværende faciliteter på Rørdalsvej.

 

Entreprenøren bag de nye lagerbygninger skal findes via et EU-udbud. AK83 Arkitekter er totalrådgivere på projektet i samarbejde med rådgivende ingeniørfirma Frandsen og Søndergaard. Det er forventningen, at byggeriet påbegyndes inden sommerferien.

Læst i alt:

539 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke