27. august 2020 - 01:40

App linkNu på Google Play

Danson udvider med kran-forhandling

Danson udvider med kran-forhandling

27. august 2020 - 01:40

Lørdag 5. september skulle porten være gået op til den traditionelle Transport Øst-weekend i Greve. Men den fysiske udgave af årets udstilling er desværre lagt i skuffen pga. corona-pandemien.

I stedet foregår Transport Øst i år som virtuel messe på en række af Danske Transport Mediers digitale platforme i perioden fra 5.-17. september.

Indtil da varmer vi her på lastbilmagasinet.dk op til den virtuelle Transport Øst med en række artikler med fokus på det, der rører sig hos nogle af de udstillere, som ellers stod klar til at udstille i Greve:

 

Danson Rental ApS har importen af de italienske kranmærker Copma og Pesci. De har været repræsenteret i Danmark siden 1970, og fra 70’erne til 90’erne var de to af Danmarks mest populære kraner.

Ole Jørgensen i Hørup havde tidligere importen, men stoppede med det på grund af sygdom. Derefter var der lav profil omkring kranerne i Danmark. Nu har Danson Rental ApS sammen med Viggo Rasmussen i Roskilde overtaget importen af Copma- og Pesci-kraner. Ud over salg og udlejning af kraner er Danson Rentals store forretningsben salg og udlejning af trailere af eget mærke.

 

»Vi designer selv vores Danson-trailere og får dem produceret i udlandet. Det er der, vi har vores største aktivitet, og jeg vil sige, at vi er godt tilfredse med, hvordan den del går lige nu. Vi sælger godt,« siger Dan Paulsen, sælger hos Danson Rental.

 

Danson Rental har desuden fire store fine haller til servicering af trailere, lastbiler og varebiler og kan tilbyde reparation, service, syn og hydraulikslanger i alle afskygninger.

Dan Paulsen oplyser, at Copma-kraner leveres fra 6 til 350 tm, og Pesci-marinekraner op til 515 tm.

Læst i alt:

2476 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger