8. februar 2021 - 19:42

App linkNu på Google Play

Davidsen satser på egne lastbiler og chauffører

8. februar 2021 - 19:42

Gennem de seneste måneder er 14 nye, gule Davidsen-lastbiler trillet ud på vejene fra den familieejede tømmerhandel, som har 22 tømmerhandler på tværs af landet. Senest i københavnsområdet og Aalborg, hvor nye, egne chauffører og otte lastbiler er blevet indsat.

 

- I forhold til vores strategi om at brede Davidsen ud til professionelle og selvbyggere i hele landet giver flådeinvesteringerne rigtig god mening. Samtidig ser vi ind i et marked, hvor stadig hurtigere og nemmere bestilling og levering af byggematerialer er essentielt. Med udbygningen af vores vognpark kan vi i endnu højere grad imødekomme kundernes ønsker om korte leveringstider, siger Henrik Clausen, adm. direktør i Davidsens Tømmerhandel.

 

- I dag er vores dygtige chauffører vigtigere end nogensinde. I en verden, hvor flere og flere bestillinger sker online, er de tit vores ansigt over for kunderne og en vigtig ambassadør, som kan være med til at gøre en afgørende forskel. Så også i det lys opnår vi nogle fordele ved at tage kontrollen med hele kæden og styrke sidste led i logistikopgaven, tilføjer han.

Med indkøbet af de 14 nye Volvo-lastbiler råder Davidsens Tømmerhandel over en flåde på 50 af de letgenkendelige, gule lastbiler. Investeringerne i de nye lastbiler følger i kølvandet på ekspansionen til alle landsdele, som den sønderjyske tømmerhandel satte i gang med opkøbet af Optimera-kæden i slutningen af 2019.

 

Ifølge adm. direktør Henrik Clausen har Davidsens Tømmerhandel et mål om at hente flere erfarne chauffører til logistikindsatsen i takt med, at behovet for kapacitet som forventet vokser den kommende tid.

 

Læst i alt:

1813 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger