23. juni 2022 - 11:42

App linkNu på Google Play

De laver lettere adgang for lastbiler med en ringvej

De laver lettere adgang for lastbiler med en ringvej

23. juni 2022 - 11:42

Nu bliver det snart endnu bedre forhold for de mange lastbiler og kunder, der hver eneste dag ankommer til HedeDanmarks miljøcenter i Stoholm uden for Viborg. Her ligger virksomhedens jordhåndteringsanlæg HD JordPark a/s, der også modtager haveaffald og restprodukter som sanitet og glas til genbrug.

 

Hidtil har lastbiler dog skulle dele vejen på vej frem og tilbage fra aflevering af jord og restprodukter, men fremover bliver vejen for at læsse af meget lettere for chaufførerne.

 

HedeDanmark har nemlig købt en tilstødende ejendom på 5 hektar, hvor der skal etableres en vej, som skal lette trafikken i miljøcentret.

 

- Fremadrettet vil vi kunne tilbyde endnu bedre håndtering af jord, have- og parkmaterialer, udlevering af blåler og modtage restprodukter. Vi etablerer en ringvej, så lastbilerne ikke skal møde hinanden og holde for modkørende på vej frem og tilbage igennem anlægget. Vi forbedrer vores logistik til gavn for vores brugere og kunder hos miljøcenteret og sparer vognmænd og chauffører tid i aflevering og afhentning af materialer, fortæller Michael Christensen, afdelingschef hos HedeDanmark.

Med købet af de 5 hektar råder HedeDanmark nu over 27 hektar i Stoholm, som bruges til håndtering af jord, grønt affald og gammelt glas og sanitet, som recirkuleres og bruges i HedeDanmarks bæredygtige betonklodser.

 

Både det hidtidige og nye område indeholder betydelige mængder af blåler, som kan bruges som naturlig bund i opbygning af eksempelvis regnvandsbassiner, hvor den fortrænger gummimembraner, motorvejsanlæg samt indgå i teglproduktion.

Læst i alt:

832 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke