3. februar 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

De skal levere fire nybyggede vogntog til Eliassons Åkeri AB

3. februar 2022 - 01:43

Det går godt for Eliassons Åkeri AB, som har vundet endnu et udbud på stationskørsel i Sverige. De har derfor igen brug for at udvide deres vognpark med nyt materiel og har derfor netop lagt endnu en ordre hos HMK Bilcon. Eliassons Åkeri AB fik senest fire nybyggede vogntog, som blev sat i drift i efteråret 2021.


De fire vogntog, som bliver magen til de tidligere leverede, består hver af en tankbil, hvor tanken er bygget på et 3-akslet Scania R590 V8 chassis på 21.000 liter fordelt på 4 rum og en anhænger på 42.000 liter fordelt på 5 rum. Anhængeren er bygget til at kunne rumme 45.000 liter, hvis akselkonfigurationen ændres til gældende svensk lovgivning, hvor 65% af vogntogets vægt skal bæres på tvillingmonterede aksler.


De 4 vogntog er 23 mtr. lange, og der er monteret Bartec-stavmålesystem, som i denne udgave er med Bartec Tiger-pumpemåler. Vogntoget kan derfor ud over stationskørsel også anvendes til udlevering gennem 2” slange til f.eks. maskinstationer og landbrug og lignende.


- Vi er super glade for samarbejdet med Eliassons Åkeri AB. Vi glæder os over, at udviklingsprojektet fra 2021 har været yderst vellykket, da de nu har valgt at få bygget yderligere 4 vogntog til deres stationskørsel hos os, udtaler Key Account Manager Jesper Falkenløve.

 

- Testen af den første tankbil gik rigtigt godt, over al forventning. Den fungerede jo med det samme. Der var ingen direkte fejl, og chaufførerne kørte videre, og sådan fortsatte det med alle fire biler. De fungerer bare. Vi har ikke haft fejl på nogen af dem, og sådan har det fortsat nu en måned senere. De opfører sig pænt. Det er gode opbygninger, og vi er meget tilfredse med de fire vogntog, som vi har købt, siger Mattias Johansson, værkstedschef.


Vogntogene skal leveres i efteråret 2022. Eliassons Åkeri AB skal udover den nye ordre også have foretaget fire tankoverflytninger til nyt chassis og lavet eventuelle reparationer hos HMK Bilcon.

Læst i alt:

1313 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger