Debat

8. oktober 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

- Accepter lastbiler uden for båsene

8. oktober 2018 - 01:42

DEBATINDLÆG:

 

Indtil man får udvidet P-pladserne, bliver man nødt til at acceptere, at der holder lastbiler uden for båsene, så længe de ikke generer for den gennemgående trafik. Og jeg mener ikke i til og frakørselsramper, uden de får P bøder for at holde der.

 

P-vagterne fandt jo hurtigt ud af, at der kommer flere penge i kassen ved at notere dem, der ikke holder i en p-bås. Det er jo meget nemmere end at kontrollere 25 timers-reglen. Kan vi ikke få tal på bordet, hvor mange der er noteret for det? Jeg tror, det er meget få.

 

Så kontrollen bliver brugt til en pengemaskine, i stedet for det den skulle bruges til. Så det jager endnu flere væk fra jobbet, hvis man skal have penge til bøder med på arbejde. Væk med p-vagterne, politiet kan jo kontrollere med tachografen, hvor længe bilerne har holdt stille samme sted, og det var jo det, der var meningen med loven.

Hvorfor kommer der ikke nogle Autohof som i Tyskland og andre EU-lande, hvor man betaler for at parkere og kan bruge noget af afgiften til at spise og gå i bad for. Jeg tror endda, man kan få tilskud fra EU til at lave dem.

 

Jens Dyrberg
Østerskovvej 32
7451 Sunds

Læst i alt:

810 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger