Debat

22. september 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Befri jeres chauffører, vognmænd

- Befri jeres chauffører, vognmænd

22. september 2020 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

Uden at opfordre til ikke lovmedholdelige aktioner håber jeg, at chaufførerne trækker i håndbremsen, hvis ikke vognmændene pr. omgående sætter slagterierne og landmanden stolen for døren.


Det er jo helt grotesk, at disse urimelige sager har kørt i årevis, uden at vognmændene gennem deres organisation har fået ansvaret hen, hvor det rettelig hører hjemme. Men så længe landmand og slagteri kan se, høre og erfare, at vognmændene og deres organisation ikke tør protestere, så er det jo torskedumt at gøre noget som helst.

 

Til de vognmænd, der er bange for omkostningerne ved at stoppe, kan jeg berolige dem med, at stoppet ikke får lov til at køre i mange timer med den fart, slagterierne kører med i dag.


Så vognmænd, tag jer nu sammen og befri jeres dygtige chauffører for pres, I selv indirekte er med til at lægge på deres skuldre.

Bank i bordet sammen med jeres organisation, og befri jer og jeres chauffører for alle skader, der ikke direkte er transportskader påført dyrene, mens de har været i jeres varetægt fra stald til slagteri. Alt andet er jo helt og aldeles uhørt og urimeligt.

 

Christian Jensen, formand FDL
Nordvej 12
9900 Frederikshavn

Læst i alt:

933 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger