Debat

13. december 2021 - 14:33

App linkNu på Google Play

- Bøder er jo en prioritetssag

- Bøder er jo en prioritetssag

13. december 2021 - 14:33

Kommentar til denne artikel:

 

Jeg har været selvstændig vognmand siden 01-05-1988, og selvfølgelig har jeg fået et par bøder, men det har nu aldrig været reglernes skyld, jeg er fuldt overbevist om, at det er min egen skyld. Og det antal bøder, jeg har fået i hele min karriere, både som chauffør og vognmand, ligger som selvforskyldt og på et niveau, der ikke har nogen væsentlig betydning for min interesse for faget.

Og nøjagtig som Søren Tinggård klart og utvetydigt skriver, kan man jo ganske simpelt bare overholde gældende regler, så får man jo ikke nogen bøde. Jeg har da aldrig hørt om nogen, der får en bøde for at overholde reglerne.

Bøder er jo en prioritetssag. Tager man chancen, ja, så er risikoen for en bøde der. Jeg har været i vejkontrol ca 10-15 gange i min selvstændige karriere, fået et par bemærkninger, men aldrig en bøde. Jeg har haft mine hviletidsdata indkaldt én gang, og der var ikke nogen fejl, som udløste bøde.

Jeg synes tværtimod, at der er for få intensive kontroller, da der stadig er fuskere derude. Og det ser vi jo også, når kontrollerne afholdes, og der gøres status.

 

Fuskerne er jo med til at at køre prisniveauet ned i et urealistisk lavt leje, som gør det umådeligt svært for seriøse firmaer at konkurrere.

 

Niels Jørgen Nielsen Lyrevej 8, Vorup 8940 Randers

Læst i alt:

3085 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger