Debat

6. september 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Chaufførmangel er den bedste nyhed i 50 år

- Chaufførmangel er den bedste nyhed i 50 år

6. september 2021 - 01:43

Man kan næsten ikke læse om andet end chaufførmangel, uanset hvilken en avis eller tidsskrift man kigger i, og selvfølgelig er det da et problem. Men jeg mener, det er det bedste, der er sket for branchen i hvert fald de 50 år, jeg har deltaget, for nu har vi da mulighed for at bruge vores kvalificerede chauffører på rentable opgaver og så takke pænt nej til tvivlsomme opgaver.

 

Jeg kan godt se, det er træls for dem, der forsøger at løse problemet ved at ansætte mennesker, der slet ikke er opgaven voksen, og således får både deres eget og hele branchens renomme sat på en hård prøve – og efterfølgende skal forsøge at forklare, hvorfor man sendte en amatør på opgaven, da det jo ikke var det, kunden forventede, da man bestilte en dansk bil.

Her i butikken har vi skam også måttet sige farvel til kvalificerede chauffører, der har fået andre opgaver til flere penge og ikke så stort ansvar. Vi har valgt at sætte det materiel, der blev til overs, på salgslisten, og om også man er lidt naiv som vognmand, er det jo nok ikke de bedste opgaver, man har sagt farvel til, sammen med bil og chauffør.

 

Jeg tror på længere sigt, det måske kan medføre bedre fragtrater, der kan skabe muligheder for at kunne betale en løn, der vil gøre det attraktivt at sætte sig bag et rat igen.

 

Jeg ved godt, mit syn på sagen kan virke kontroversielt, og jeg er selvfølgelig klar til at tage de tæsk, det evt. vil give – eller måske evt. læsere vil komme med argumenter, der kan få mig på andre tanker.

Bjarne Nielsen

Keravavej 10, Hjørring

Læst i alt:

1912 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger