Debat

26. november 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

- Alle rager til sig selv

26. november 2018 - 01:44

Debatindlæg:

 

Danmark er et mærkeligt land. Vi hjælper alle, der har behov for hjælp, bare det ikke koster os selv noget. Fanger i fængslerne kommer til læge, tandlæge mv, når de har brug for det. Flygtninge bygger vi eller lejer boliger til. Folk med problemer får "pleje" døgnet rundt, og der bliver købt et hus til vedkommende.

 

Men når det gælder dem, der skal holde samfundet i gang, får piben en anden lyd. Lastbilchauffører bliver behandlet, som man aldrig ville drømme om at behandle sin hund. Hvorfor nu det? Danmark er blevet et "ragen til sig selv-samfund”. Tænk på Britta Nielsen.

 

Hvordan skal det blive anderledes? De danske politikere går jo selv først, når det gælder om at rage til sig, og ser i øvrigt til den anden side, når bankerne svindler. Banker, som henviser til, at hvis de havde vidst, det var ulovligt, havde de ikke gjort det!

Det gælder for den danske borger om at sørge for sig selv, på en ordentlig måde forstås, der bliver ingen andre, som gør det.

 

Per Jørgensen
Bjergskovvej 4
4330 Hvalsø

Læst i alt:

1079 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger