Debat

13. februar 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

- Danske chauffører er pisket til at udnytte køretiden til grænsen

13. februar 2019 - 01:45

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

- Jeg kan med god samvittighed sige, at jeg, siden det første forslag om højere bøder for ulovlig parkering kom frem, hører til dem der har undret sig over, hvilken del af problemet det skulle løse. Nu kan man så se, at man har forsøgt at løse et problem, men blot har skabt et nyt, der er større, og som igen rammer danske chauffører hårdest. Danske chauffører er på grund af lønforskellen mellem østeuropæiske og danske chauffører pisket til at udnytte køretiden lige til grænsen hver dag, og således er de sidste til at holde ind med det resultat, at alt er optaget og det er dem får p-afgiften.

Det var måske også den dybere mening med forslaget, for så er betalingen jo sikret. Jeg kan så se, at Lars William Wesch igen har fundet de vises sten, og udtaler at det står firmaerne frit, om de vil betale eller chaufføren skal. Han udtaler også, at han godt kan se problemet, hvilket jeg ikke synes, udtalelsen ligefrem vidner om.

 

Bjarne Nielsen
Keravavej 10
9800 Hjørring    

Læst i alt:

1419 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger