Debat

27. marts 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

- Der bliver nok at klynke over

27. marts 2019 - 01:45

Debatindlæg vedr. indlæg fra Søren Holm og Christian Jensen 22. marts:

 

Du har ret, Søren Holm – klynkeriet vil ingen ende tage. Nu kan vi først klynke over Søren Jakobsen til trods for, at det ikke efter Søren Jakobsens udsagn har noget med økonomi at gøre, at han vælger at ødelægge sit firma ved at gå ind i en kamp med odds 0/100 og selvfølgelig ikke have en kinamands chance for at vinde, uanset hvor uretfærdigt nogle så mener, det er.

 

Dernæst kan vi så engang i årene fremad klynke, når nogle kommuner vælger at kræve skattefri godtgørelse tilbagebetalt, da man mener, chaufførerne i en del tilfælde ikke har været langt nok væk fra hjemmet til at oppebære den form for diæter, så jeg tror, der bliver nok at klynke over fremadrettet.

Christian Jensen, du er dybt forarget over udfaldet af konflikten, hvilket er fair nok. Du er i kraft af din deltagelse i diverse debatter blevet skudt meget i skoene, men underbetaling af chauffører har jeg aldrig hørt nævnt, så hvorfor forsøger du at forsvare et så samfundsundergravende system som Krifa-overenskomsten?

 

Jeg sidder med begge overenskomster foran mig, og hvis jeg skal have dem til at ligne hinanden, som I er mange, der slår til lyd for, skal man da have det danske skattesystem ind over som sponsor, og det kan da vist ikke være rimeligt, selvom det er brugt mange steder.

 

I øvrigt forstår jeg ikke, hvad det er, man vil med de sideløbende overenskomster ud over at bruge dem til endnu mere indbyrdes konkurrence. Men selvfølgelig, hvis ikke man magter opgaven at konkurrere på lige vilkår, er det da rart, at chauffører og skattevæsen træder hjælpende til.

Men hvis den aftale med skattevæsnet holder vand, har jeg en del chauffører, der nok gerne vil i Krifa, da de for ca. tre år siden fik underkendt en del af deres skattefri godtgørelse, da man fra skattevæsnets side mente, at man var for tæt på hjemmet, når man overnattede (75 km), og det var endda på eksportture, hvor køretiden var opbrugt. Ligeledes ville man ikke anerkende godtgørelsen, hvis man holdt weekendhvil, inden der var gået 24 timer fra start af turen.

 

Så jeg tror virkelig, man skal nyde det, så længe det varer, og så måske håbe, at der ikke sker mere, da det måske bare bliver endnu en del af roderiet, vi dagligt hører om inden for skattesystemet.

Bjarne Nielsen

Keravavej 10, Hjørring

Læst i alt:

2068 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger