Debat

5. november 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

- Der er for mange brodne kar

- Der er for mange brodne kar

5. november 2019 - 01:44

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Jeg forstår godt vognmændenes frustrationer. Når det så er sagt, så er det vel i orden, at der strammes op i transportbranchen - eller hvad?

 

Der er alt, alt for mange brodne kar i transportbranchen, som der gør, at der skal strammes op.

Hvis nu vognmændene hele tiden sørgede for, at deres vognpark var/er i orden, så er der ingen, der fik bøder, men sådan hænger det ikke sammen.

 

Der er vel ikke en eneste, der kan være uenig i, at man skal have ren r... at trutte, i inden man brokker sig over de skærpede bødetakster.

Gå ind på Færdselsstyrelsens hjemmeside og læs, hvad der udløser bøder, og hvornår de skærpes, og hvorfor, inden man “ lukker“ Danmark ned, som jeg ikke tror vil ske.

Bjarne Ernst
Kirkely 3
7400 Herning

 

 

Så stop som vognmand, hvis dine biler ikke er i sikker stand. Ellers skal du jo nok kigge på, hvad der står i reglerne om bødetaksterne. Hvad de gives for. Så er det slemt med dine vogne, hvis du er bange.

 

John Sørensen
Møgelholtvej 53
9560 Als

 

 

Det er helt rigtigt. Man har ødelagt hele branchen i forvejen med de udenlandske lastbiler, og nu vil regeringen åbenbart give dem dødsstødet med deres urimelige lov. Jeg siger bare, tænk jer om, og sæt jer ind i branchens problemer, og hvad der er rimelighed.

 

Herlev Petersen
Bækvej 8
6200 Aabenraa

 

 

Nu må i sgu tage jer sammen, vognmænd. Altså, vi har nogle situationer, hvor der kører biler rundt, der nærmest ikke længere får service. Lige fra skolebusser til vilde udlændinge. Og det reelle problem er ikke bøderne. Det er, at maskinparken ikke bliver korrekt serviceret af og til. Og det skal da ikke kunne betale sig at køre noget ned, inden det skiftes. Altså, vi snakker alvorlige sikkerhedskritiske fejl.

Dan Aagaard
Skolesvinget 26
8963 Auning

 

 

Manden har ret. I aftes så jeg i ”Politisager”, at et par kører med en trailer uden lys i mørket. Han blev bare fuldt til en servicestation, og så kørte Vlado videre. Sådan var det i hvert fald ikke gået, hvis det var en lastbil.

 

Thorkild Vestermark
Thisted Landevej 200
9440 Aabybro

Læst i alt:

1120 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger