Debat

7. maj 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Der går politik i bøder til lastbiler

- Der går politik i bøder til lastbiler

7. maj 2019 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Der er ingen tvivl om, at større bøder vil få flere til at vælge erhvervet som chauffør fra. Politikerne er meget hurtige til at vedtage noget, når det er om lastbiler. Jeg tror ikke, der er mange uheld, der sker på grund af defekter ved lastbiler eller busser - hvis nogen. Det er manglende opmærksomhed eller afstand. Så jeg synes, politiet skulle flytte fokus. Jeg tror ikke, der er chauffører, der kører, hvis de føler bilen ikke kan bremse.

 

Så Jan Villadsen, kom med nogle tal på, hvor mange der har sagt, de bliver tvunget til at køre med en defekt lastbil eller bus.

Det er som om, der går politik i bøder for lastbiler. P-bøder er sat op til det firedobbelte for at holde uden for båsene.  Bare se på Skærup, hvor der er plads til mindst to rækker lastbiler bagved de andre. Der er tomt uudnyttet p-plads, som vi alle mangler, og de fleste ikke bruger på grund af nidkære p-vagter, som nok ikke tager mange (hvis nogen) for at overskride de 25 timer, som var meningen med loven.

Jens Dyrberg
Østerskovvej 32
7451 Sunds

Læst i alt:

1544 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger