Debat

26. september 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Der ramte du det ømme punkt

26. september 2018 - 01:43

DEBATINDLÆG:


Hr. Jens Dyrberg, der ramte du nemlig det helt rette ømme punkt.
Det har aldrig været meningen, at chaufførerne mod deres vilje skulle overnatte på diverse mulige indlogeringsløsninger ude i Europa for velbefindende og med henblik på noget vrøvlagtigt udtale om, at det skulle være godt for trafiksikkerheden.

 

De drikker sig lige så fulde på hotellet, som ude i førerhuset på p-pladsen, og de får heller ikke bedre kost på hotellet, for det kan og vil de ikke betale for.

 

Så glem alt det vrøvl, som kommer fra akademikere og andre virkelighedsfjerne personer. Og fjern den idiotiske regel om 25 timers parkering, og indse, at det simpelthen er flere p-pladser, der er behov for. Muligvis betalings p-pladser, med de fornødne faciliteter, toilet samt bad og måske cafeteria, for nu flytter de ud i diverse industrikvarterer og andre steder uden restriktioner uden de fornødne toiletter.

Det, der var meningen med eksempelvis cabotage-ordningen, var at effektivisere transporter og nedsætte CO2-udslip, og det tror jeg, at det er de færreste, der kan se, er sket. Og som følge deraf var reglen, at man på en sådan lang tur måtte reducere sit ugentlige weekendhvil til 25 timer, og næste hvil skulle være på mindst 45 timer. Dette, for at chaufføren kunne komme hjem og være hos sin familie.
Det var hensigten, og ikke en eller anden sovecontainer fra eksempelvis Loxam eller lignende.

 

Jeg giver dig fuldstændig ret, Jens.

 

Niels Jørgen Nielsen
Lyrevej 8 Vorup
8940 Randers

Læst i alt:

1184 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger