Debat

21. august 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Det bliver et nej tak, FDL

Det bliver et nej tak, FDL

21. august 2019 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Jeg må desværre takke pænt nej til invitationen til bremsemødet den 24/8, da jeg er forhindret i at møde op. Jeg tror heller ikke min tilstedeværelse vil bidrage en hel masse, da jeg kun kan se problemet, men ikke har løsningen.

 

Og hvis mit seneste indlæg bliver betragtet som sarkasme og ironi over for Rene Lundegård, magter jeg ikke at udtrykke mig, så andre forstår det, og vil på mødet ikke turde åbne munden i frygt for at blive misforstået.

 

Mit budskab har aldrig været at genere nogen eller forsøge at udgive mig for ekspert på området, men blot forsøge at være en form for talerør for virkeligheden.

Jeg har efter mit indlæg haft en behagelig samtale med Rene Lundegård, hvor vi var enige om mange ting men den var desværre også efter min opfattelse et bevis på, at vi repræsenterer to verdener.

 

Jens Groot nævner i sit indlæg, at FDL aldrig har sagt, at problemet var let at løse, hvilket jeg heller aldrig har nævnt, men blot citeret en udtalelse af Rene Lundegård i bremsedebatten 13/8 2019.

 

Bjarne Nielsen
Keravavej 10
9800 Hjørring

Læst i alt:

1259 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke