Debat

2. november 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Dansk transport er på vej væk, hvis man ikke gør noget drastisk

- Dansk transport er på vej væk, hvis man ikke gør noget drastisk

2. november 2021 - 01:43

Kommentar til dette indlæg:

 

Per Nielsen har fuldstændig ret.
Jeg har kørt som chauffør i små 25 år, de seneste 16 år som selvstændig og med bilen som hjem fem af ugens dage også i 16 år.


Og vores muligheder for et anstændigt sted at holde vores hvil er kun blevet ringere og ringere med årene.
Vores muligheder blev for alvor forringet, da man fra EU åbnede mulighed for vognmænd fra østlandene at foretage cabotage-kørsel i Europa. Dette sammenholdt med, at amter og kommuner begyndte at nedlægge rastepladser, pga. man ikke havde råd til at vedligeholde dem efter hærværk udført af samme chauffører, som lige var sendt ind i Europa for at udføre transport til dumpingpris.


For at det ikke skal være løgn, indførte staten så bødeforlæg til ulovligt parkerede lastbiler, for at undgå for mange lastbiler på tankstationer og rastepladser. Men de rammer bare de forkerte. Østchaufførene lader bare være med og betale og kører videre, mens vi, som servicerer de samme kunder i Danmark hver dag, ikke kan løbe fra et bødeforlæg.


Som Per Nielsen så fint giver udtryk for, så er det danske transporterhverv på vej ud, hvis der ikke hurtigt gøres noget drastisk for at holde på de nuværende dygtige chauffører, vi har tilbage, og ikke mindst få skabt nogle gode forhold for den næste generation chauffører, som forhåbentlig har lyst til at tage kampen op efter os.

Henrik Urup
Røddingevej 4
4780 Stege

Læst i alt:

2370 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger