Debat

2. december 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

- Det er dit indlæg der er tragikomisk

- Det er dit indlæg der er tragikomisk

2. december 2019 - 01:42

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Jeg ved da ikke, hvad du egentlig har gang i, Steen Tofteng? Hvis er noget er tragikomisk, er det da dit indlæg.

Henning Hyllested udtaler, at det ikke er et særligt godt image at gøre brug af chauffører, der ikke har fået ordentligt hvil i flere uger, hvilket jeg er enig i.

 

Du skriver, faktum er, at disse oliefyrede førerhuse, indeholder læderstue, mikroovne, kaffemaskine, farve-tv, stereoanlæg, klimaanlæg, osv., osv. og dejlige senge, hvori man sover som et lille barn, er ren luksus, så det er ren politisk pølsesnak fra Henning Hyllested side. Bum.

 

Disse luksusbiler findes, ja. Men de er kun ganske få set i forhold til de samlede lastbiler i Europa. Og skal vi så ikke lige blive enige om, at mange af de ansatte chauffører selv har bidraget med finansieringen af den luksusbil, de gerne vil køre i (det er der nok ikke nogen østchauffører, der har råd til), og som du åbenbart mener, er ret almindelige. Dit skønmaleri af en lastbil er absolut ikke fakta.

Du skriver, at sagen er, at Vesteuropa og herunder Danmark vil gøre det urentabelt for udenlandske biler med østchauffører at tage Vesteuropas kørsel.


Det er forkert. Danmark/Vesteuropa ønsker, at der køres lovligt, at der er fair konkurrence og ordentlige løn- og arbejdsvilkår for chaufførerne.

 

Vi skal ikke acceptere udstationerede østeuropæiske biler/chauffører, der ved ulovlig kørsel med brud på cabotage- og køre- og hviletidsreglerne og til helt uacceptabelt lave lønninger totalt undergraver/ødelægger seriøse vestlige vognmandsforretninger.

 

Du skriver, at din medmenneskelighed og empati lider. Det er uforståeligt, når du åbenbart mener, at det er ok, at chauffører på grund af fattigdom er “tvunget” til at leve i et lastbil-førerhus på 2,2x2,5 m (ofte er der to mand på bilen) i mange måneder, og det til en så ussel løn, at de faktisk ikke har råd til at leve i Vesteuropa.

Du skriver også, at glem nu ikke, at hvis østchaufførerne skal gøre det lovligt, så skal de blot slå et telt op, som de kan sove i, og at det vil være en frygtelig oplevelse i den nordiske kulde.

 

Du mener åbenbart, at man kan omgå kravet om, at man ikke må være i bilen, når det skal afholdes et regulært ugehvil på denne kreative måde? Det er forkert. Det må man så ikke. Måske skulle du læse EU-dommen desangående.

 

Leif Therkelsen
Stationsvej 13
6622 Bække

Læst i alt:

1484 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger