Debat

22. november 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Det er ikke helt rigtigt, ITD

- Det er ikke helt rigtigt, ITD

Jens Groot. Arkivfoto

22. november 2022 - 01:43

Kommentar til dette indlæg:

 

Henriette Kjær (politisk chef, ITD, red.), det du skriver, er ikke helt rigtigt. Begrænsninger i natkørsel tvinger ikke vognmændene til at flytte kørslen til dagtimerne. Derimod tvinger natkørsel vognmændene til at kræve en højere pris for opgaven, som kræver natkørsel.

 

Du skriver også, at mange vognmænd og chauffører må skære gevaldigt ned i deres kørsel for at undgå bøder på grund af regler, som ikke har noget med trafiksikkerhed at gøre.


Ligeledes skriver du, at vognmændene skal ud at investere i flere lastbiler for at lave det samme arbejde. Det er noget sludder. Det er kun et spørgsmål om at planlægge flere chauffører på samme biler, og det er der ikke noget nyt i.

Om det nye arbejdsdirektiv for mobil arbejdskraft vil skade den grønne omstilling, vil kun tiden vise. At flytte lidt rundt på nogle leveringsterminer, så man minimerer natarbejde for chauffører, mon det har nogen indflydelse.

 

Om detailhandelen får deres varer klokken 4/5 eller klokken 18/19, det er jo deres planlægningsproblem.  Skal det fortsat være klokken 4/5, ja, så bliver det blot dyrere, hvis fragten skal afregnes til kostprisen.

 

Jens Groot
Borgergade 13
8970 Havndal

Læst i alt:

948 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger