Debat

16. september 2019 - 10:58

App linkNu på Google Play

- Det er nemt at forstå, at ingen vil lege med jer, Christian

- Det er nemt at forstå, at ingen vil lege med jer, Christian

16. september 2019 - 10:58

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

 

Christian Jensen, for fanden, der må ikke være meget at se til i Nordjylland, for det er da ligesom, at pladen er kørt i hak. Så vidt jeg husker, stillede du den tidligere regering næsten samme spørgsmål, og DA er du også efter hele tiden, og 3F er du da også noget sur på.

 

Men jeg spørger bare, hvad har Christian selv gjort, og FDL for den sags skyld. Jeg var med til et møde for mange år siden, hvor du, Christian, stod i messecentret, i Fredericia og talte om, at vi skulle forene vores kræfter - chauffører og vognmænd. Hvad blev det til? Ingenting. Og hvorfor tror du ikke, det blev til noget? Ja, det er bare en tanke, at hvis man er efter nogen konstant, så er det sgu da til at forstå, at der ikke er nogen, der vil lege med én.

Så prøv dog at komme ind i kampen og værn om Den Danske Model. Det er sgu det bedste, vi har i EU.

 

Og Christian, jeg er chauffør og har været det siden 1982, men det er en luderbranche, vi er i, og det bliver bare værre og værre. Man møder stadig chauffører, der kører på lokumsaftaler og gul- og kristelig overenskomst. Og hvorfor gør de det? Det handler om sparede lønkroner - ikke en skid andet. Jeg fatter ikke, at vognmændene vil være det bekendt, for som regel plejer deres private biler plus boliger ikke at fejle noget. Og de vil nok heller ikke selv køre til den løn, de tilbyder deres ansatte.

Klaus Andersen
Gl. Skartved 22
6091 Bjert

Læst i alt:

1496 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger