Debat

6. november 2019 - 13:38

App linkNu på Google Play

- Det er noget roderi…

- Det er noget roderi…

Arkivfoto

6. november 2019 - 13:38

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

At stærkt tilisede ruder er en alvorlig sikkerhedskritisk fejl og mangel, men at isklodser på toppen af en presenning ikke er en alvorlig sikkerhedskritisk fejl og mangel, er helt uforståeligt i min optik. Begge forseelser er en overtrædelse af samme bestemmelse (§ 67, stk. 1). Jeg er ret sikker på, at flere politifolk er enig med mig i det, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at politiet vil forsøge at få de nye skærpede sanktioner til at række længst muligt.

 

Hvis der skal ro på, er det en absolut nødvendighed at den ansvarlige myndighed (Færdselsstyrelsen) i samarbejde med kontrolmyndigheden (Rigspolitiet) udarbejder fælles retningslinjer og fælles forståelse på området. Alt andet er noget roderi og vil kun give anledning til bøvl og ballade.

I min optik er det også misbrug af domstolenes tid og ressourcer, når der bare henvises til, at man kan få sagen prøvet ved domstolene. Problemet kunne helt være undgået, hvis styrelsen og Rigspolitiet havde vist ansvarlighed.

 

Carl Peter Frederiksen
Præstevej 7
4100 Ringsted

Læst i alt:

1325 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger