Debat

18. august 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Det er noget vrøvl, Jens-Ole

- Det er noget vrøvl, Jens-Ole

18. august 2022 - 01:43

Kommentar til denne artikel:

Har man kørekort, så er man forpligtet til at overholde gældende lov og diverse regler. Ellers er der ingen grund til at tage kørekort.

Det er chaufføren, der har nøglen til bilen, og ham, der sidder bag rattet. Så hvis han ikke kan klare det ansvar, så skal han ikke have kørekort. Det svarer jo til, at passagerene i bus og tog skal betale for chaufførens overtrædelser. Så fremover, tag hellere cyklen eller bilen, så kommer I kun til at betale for det, I selv laver. Jeg mener simpelt hen, det er en gang vrøvl. Du, Jens-Ole Larsen, har ellers haft rigtig mange gode indlæg her, men denne er vi absolut ikke enig i. Det kan godt være, speditøren har forlangt en termin, som ikke kan overholdes med en mandsbetjening. Men så er det jo chaufføren, der må sige, "det kan jeg ikke". Ellers må vognmanden jo skaffe de folk, der behøves for at løse opgaven.

Men disse menesker kommer fra lande, hvor lommepenge til myndighederne redder mange problemer. Og de tror, at de kan gøre det samme her, og det går da ikke endnu og kommer forhåbentlig heller aldrig til at gå sådan.

Påtager du dig opgaver hos dine kunder, hvor du bliver tvunget til at bryde reglerne? Nej, det tror jeg bestemt ikke. Hvorfor så forsvare de chauffører og vognmænd, som gør det. Det er sgu da og pisse i egen seng.

 

Niels Jørgen Nielsen Lyrevej 8, Vorup 8940 Randers

Læst i alt:

1652 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger