Debat

17. januar 2020 - 14:04

App linkNu på Google Play

- Det er smagløst

- Det er smagløst

17. januar 2020 - 14:04

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Det er smagløst at bruge arme stakler fra Kurt Beier-sagen til at promovere sin egen agenda. Det er netop det, FH (3F) og DA har gjort i denne sag, for der er ingen af disse stakler, der vil få bedre vilkår på grund af det nye lovforslag, som et stort flertal onsdag blev enige om. Nej, det har derimod kun gavnet de “rettroende”, som holder den røde fane højt.

 

3F har jo reelt fået vetoret over for konkurrenterne, for hvis ikke de nikker ja til en overenskomst fra KA eller ITD-A, er den ubrugelig.

 

Så bruger man så flot udtrykket “social dumping”, som det man vil til livs. Men når så man hører, hvordan de vil klare det, ved man snart ikke om man skal grine eller græde.

Et register bliver der sagt! Jamen herre Gud, burde vi danskere ikke snart være for kloge til at hoppe på den slags “spin”? Det har vi da før set og hørt, og lige lidt hjælper det.

 

Vi er åbenbart ikke blevet klogere, end at vi stadig lader os styre af den “herskende klasse”.

Tungvognspolitiet var jo godt i gang med at komme alle dårligdommene til livs, så hvorfor indføre monopol fra fordums tid? I min optik er svaret klart: For magtens skyld og intet andet.

 

John Agervig Skovrup
Ribe-Vejle Landevej 55
6622 Bække

Læst i alt:

4353 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger