Debat

28. marts 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Det er spin

28. marts 2019 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Ja, der er sgu mange statistikker og målinger samt forudsigelser. Hvis det er så slemt med chaufførmangel, hvorfor er priserne så ikke kommet på et niveau, hvor man kan være sig selv bekendt i det offentlige rum.

 

De jamrer alle om mangel på biler og chauffører, men hvis vi, der er her, forsøger at få hævet priserne eller omsætningen, så har de pludselig ikke noget at lave, så jeg ved ikke rigtig.

 

Hvis der kommer cirka 20 procent flere biler på vejene, så har jeg svært ved at se, at der er eksistensgrundlag for os alle, da det i hvert tilfælde ikke hæver priserne.

 

Hvad med parkeringspladser. Har vi for mange af dem? De 20 procent ekstra biler skal vel også holde hvil, pause mm. Og hvis Rumænien mangler 70 procent af deres chauffører, så kunne de jo tage dem hjem, der falbyder vores arbejde. Så var det da en begyndelse.

Nej, jeg tror, at det er en gang crap af værste rang fra spindoktorer, som vil holde prisen nede på et urimeligt lavt niveau. Der mangler givetvis på længere sigt chauffører, for de unge mennesker gider ikke campere rundt omkring i landet eller Europa, og slet ikke på de vilkår med de bøder på flere tusinde kr. for parkering, ugehvil og alle de andre idiotiske krav om overnatning på hotel, og hvad fanden ved jeg. Det er der ingen, som gider af den simple grund, at de ved jo godt, at det ikke bliver på hoteller som Radisson eller Hilton. Men det bliver slumhuller, som det vi har set i fjernsynet. Ældre kollegaer har fortalt, at de før i tiden fandtes i England, og de var vist ikke særlig lækre.

Og man har jo også fra mediernes side gjort alverdens tiltag for at udstille de chauffører, som lægger liv og sjæl i deres arbejde, som idioter. Det fremmer jo heller ikke tiltrækningen, og hver gang en svagere trafikant, cyklist, personbil mm. er indblandet i en ulykke, så er vedkommende blevet smadret af lastbilen, som i udgangspunkt altid er skyldig, selv om det er nemmere for cyklisten og personbilen at se lastbilen end omvendt.

 

 

Niels Jørgen Nielsen
Lyrevej 8 Vorup
8940 Randers SV

Læst i alt:

860 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger