Debat

29. november 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Det er tragikomisk

- Det er tragikomisk

29. november 2019 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Her ser vi så igen politik fra den værste side. Henning Hyllested udtaler; "det er ikke et særligt godt image at gøre brug af chauffører, der ikke har fået et ordentligt hvil i flere uger". Faktum er, at disse oliefyrsopvarmede førerhuse, indeholdende læderstue, mikroovne, kaffemaskiner, farve-TV, stereoanlæg, klimaanlæg og ikke mindst dejlige senge med dyner og hovedpuder er ren luksus. Man sover som et lille barn i sådan en hytte. Så det er altså politisk pølsesnak.

 

Sagen er, at Vesteuropa, herunder Danmark, vil gøre det økonomisk urentabelt for udenlandske biler med østchauffører, der kommer og tager Vesteuropas kørsel. Jeg synes, det er fint, at vi får dem ud, nu hvor vi igen kan skaffe chauffører. Desværre lider min medmenneskelighed og empati et nederlag. Glem nu ikke, at hvis de stakkels østchauffører skulle gøre det lovligt, så skal de blot slå et telt op, hvor de kan sove i. Det er dog en frygtelig oplevelse i den nordiske kulde.

Hykleri og regel-Danmark er snart for meget. H.C. Andersen har ikke levet forgæves, når man tænker på eventyrene En fjer bliver til 5 høns, og Kejserens nye klæder. Det morsomme er, at fra min side af bordet synes vi, det er fint, men Henning Hyllested synes, det er frygtelig synd for chaufførerne. Jeg synes, det er tragikomisk.

 

Steen Tofteng
Egeskovvej 2
2665 Vallensbæk Strand

Læst i alt:

1145 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger