Debat

7. marts 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

- Det gør så lidt forskel

7. marts 2019 - 01:44

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Det her er så langt ude. Ikke fordi, der er noget i vejen med at passe på miljøet, det gavner jo os alle. Nej, det er fordi, det gør så lidt forskel i forhold til andre steder, hvor man sviner med miljøet. Jeg tænker her på alle de vejbump og ligegyldige rundkørsler, der bliver strøet rundt om med ivrig hånd, for ikke at tale om de tusinder af lyskryds, der konsekvent lyser rødt for de store veje, mens der er grønt fra de små tilstødende veje uden der er en bil i miles omkreds.

 

Hvis nogen i en personbil synes, det er slemt, så gang det med 10 i en lastbil, og de fleste bump er i øvrigt ulovlige ved deres for skarpe udformning. Her er der virkelig "miljø" at hente. Det er en konstant stressfaktor at køre i de områder, hvor det er værst. For det meste skal man helt ned i 20-25 km/t ved vejbump i 50 km/t zone. Det koster virkeligt meget på miljøregnskabet .

Nu vil mange nok tænke, at det er nødvendigt af hensyn til farten. Men hvis man brugt den svenske model med en billig løsning som en pæl med en kasse på, hvor man kan sætte et fartkamera i, så ville der være meget tjent for alle parter. Jeg ville nødig være nabo til et vejbump. Jo mere, man unødigt begrænser fremkommeligheden, jo mere skidt får du lige i hovedet. Logik, men åbenbart ikke for alle. Så her er noget at vinde.

 

Johnny Munkdal- Jensen
Københavnsvej 74 H
4760 Vordingborg

Læst i alt:

880 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger