Debat

29. marts 2019 - 13:00

App linkNu på Google Play

- Det handler om sparede lønkroner og ikke en dyt andet

29. marts 2019 - 13:00

Debatindlæg som kommentar til dette indlæg:

 

Kære Christian Jensen, jeg har altid læst dine indlæg med stor fornøjelse, men jeg kan ikke forstå, at du bliver ved med at tærske langhalm på den historie med Søren Jakobsen og 3F.

 

Når alt kommer til alt, drejer det sig kun om en ting: Sparede lønkroner og ikke en dyt andet. Og når I så er færdige med at jamre over det, begynder I at jamre over, at det ikke er til at få chauffører. Nej, det er det da ikke, hvis man ikke gider behandle dem ordentligt og give dem en løn, de kan leve af. Og lad så være med at give fragtpriserne skylden, for hvis man ikke kan få den pris, det koster, så bliv dog for pokker hjemme, og fordi man har en drøm om at være vognmand, er der jo ingen, der siger, at det er det, man skal være, hvis man ikke er i stand til at drive en vognmandsforretning.

Og lad nu være med at komme med den sædvanlige sang om, at det er alle hvidplade-bilerne, der stjæler arbejdet fra os danskere, for bag mange af hvidplade-bilerne sidder en dansk vognmand, dine kollegaer, Christian Jensen.

 

Nu har jeg kørt lastbil siden 1982, og der var engang en gammel kollega, der sagde, at transportbranchen var den største luderbranche, man kunne være i, og jeg må sku nok give ham ret.      

 

Klaus Andersen
Gl. Skartved 22
6091 Bjert

Læst i alt:

3306 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger