Debat

9. marts 2020 - 11:05

App linkNu på Google Play

- Det her rammer os alle

- Det her rammer os alle

Arkivfoto

9. marts 2020 - 11:05

Debatindlæg til denne kommentar:

 

Så må vi hellere komme i gang med at strejke, for det her rammer os alle.

 

Stefan Reffelt
Jægervænget 3
4733 Tappernøje

 

 

Jeg har i mange år hentet trailer fra Esbjerg til København. Det var bare en i rækken. Der var da ikke mulighed for at kontrollere noget. Værst var de engelske trailere. Der var heller ikke pærer i baglygter.

 

Leif Jensen
Västra Vemmenhög
274 93 Västra Vemmenhög

 

 

I en situation som denne ville jeg køre chaufførskylden for retten og få en dom, hvorefter alle vognmænd fra hele landet møder op på synshallerne næste morgen for at få prøvet bremserne. Dette vil give kaos overalt.

Når dette er sagt, er det til sidst vognmandens skyld, og han må jo så også være den, der skal have straffen.

Kjeld Petersen
Solvænget 9
6580 Vamdrup

 

 

Den nye regel er det værste svineri imod forsvarsløse chauffører præcis i den her situation. Men man kan trods alt give os chauffører skylden selv, netop fordi ingen tør at tage nosserne i hånden og sætte en stopper for det her svineri.

 

En strejke og en blokering, så skal I se, hvor hurtigt de usle hoveder trækker den her lov tilbage.

 

Nu kan I se, hvor vi heller ikke må overhale mere. Så kører der en bilist bevidst ind foran dig og sætter farten ned til 50-60 km i timen. Så kan I vel godt se, hvor problemet opstår, ikke. Og det er meget normalt, at bilister laver de numre.

Tonni Turan
Østergården 16 3th
2635 Ishøj

 

 

Helt hen i hampen for chauffører.

 

Ivan Nielsen
Østerled 8
5610 Assens

 

 

Er det gået op for vognmændene og chaufførerne, at der er bremser på landevejen, der aldrig bliver lovlige og ikke kan passere syn, uden at bremserne bliver voldtaget med opvarmning med store skader i hjulbremsen til følge.

 

Og mon dog ikke at historikken på den pågældende trailer, som Forman har på sit bord, har haft problemer hvert år til syn? Det kan også være et arrangeret eksempel? Jeg synes da, der skulle undersøges dybere i denne trailers bremsesystem, måske der også er fejl i dokumenter og EBS’en på lige netop denne trailer. Kan vi få denne trailer fikset og bremseafprøvet igen?

René Lundegaard
Torballegyden 30
5450 Otterup

 

 

Vi kravler sku da ikke under traileren, når vi får at vide, vi skal tage en trailer. Det har vi sku ikke tid til med alle de regler, I har lavet for os. Nej, I kan give skylden til dem, der ejer trailerne.

 

Det er ikke os chauffører i Danmark, der laver fejl. Vi prøver på at passe vores arbejde og servicere vores kunder. Uden os havde I ingenting på hylderne i butikker og på byggepladser. Vi fragter jo næsten alt, hvad der bruges. Bliver der strejke med lastbiler, så kan I jo se, hvor alt går i stå.

Så lad os da for helvede passe vores arbejde. I kan sku smide dem med hvide plader ud af landet.

Per Vestergaard
Kærmosen 1
6971 Spjald

Læst i alt:

1847 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger