Debat

9. december 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

- Det kan du ikke være bekendt

- Det kan du ikke være bekendt

9. december 2019 - 01:44

Kommentar til dette debatindlæg:

 

Dette er noget af en påstand du kommer med i dit debatindlæg.


Citat fra Preben Nielsens debatindlæg: "Det er meget beskæmmende, når man gang på gang hører folk fra transportsektoren beklage sig over, at det tager for lang tid at rydde op efter uheld, når det er deres egne chauffører, der er skyld i de fleste uheld på grund af disse fuldstændige vanvittige og unødvendige overhalinger." Citat slut.


Den påstand du her lægger for dagen i dit debatindlæg viser tydeligt, at det i din verden stort set altid er lastbilerne, som er skurken, når der sker uheld og ulykker. Der er faktisk rigtig mange situationer, hvor vi kan takke dygtige lastbilchauffør for, at der IKKE sker flere ulykker end der gør. Der er flere eksempler på, at personbilers manglende omtanke skaber farlige situationer. Personbiler som overhaler lastbiler og herefter træder på bremsen, så farten over en meget kort afstand går fra 80 -90 og ned på 60 -70 km. Der er mange eksempler på personbiler, som pludselig kommer i tanke om, at de skal af på en frakørsel og kører ind foran lastbiler, så chaufføren må op og stå på bremsen for ikke at ramme personbilen. Så er der de personbiler som laver elastikkørsel, hvor de sætter farten ned, sætter farten op og sætter farten ned igen, og hvor en del af dem laver ren chikanekørsel, som på den måde skaber farlige situationer ude på motorvejen, og når lastbilchaufføren så forsøger at overhale denne bilist, så følger personbilen med ud i venstre spor og forsætter sin chikanekørsel med elastikkørsel eller bevidst sætter farten ned til 60 -70 km i timen og holden farten nede foran lastbilen.  

Nej, det er ikke alle lastbilchauffører, der tænker sig om, inden de overhaler og der er plads til forbedringer, men at skrive at lastbilchauffører er skyld i de fleste uheld er både urimeligt og langt væk fra den faktiske virkelighed. Det kan du ikke være bekendt.

 

Connie Hansen
Tobøl fælledvej 2
6683 Føvling

Læst i alt:

1626 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger