Debat

20. november 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Det skal åbenbart være besværligt

20. november 2018 - 01:43

Debatindlæg:

 

Hvorfor er politiet så tilbageholdende med at kontrollere ulovlige ugehvil. Jeg er med på, at politiet har bevisbyrden, og at tvivlen skal komme en anklaget til gode, som rigsadvokaten her oplyser. Men at det skulle være besværligt at bevise, om chaufførerne er i bilerne (de bor i bilerne i mange måneder ad gangen), forstår jeg ikke.

 

Hvis der laves en kontrol på en bil, der holder en weekend, og man da på bilens tachograf kan konstatere, at bilen har holdt parkeret i 45 timer eller mere, og der træffes en chauffør i bilen (chaufføren må jo slet ikke være i bilen), hvorfor er det ikke bevis nok? Åbenbart skal det være mere besværligt, end det er.

I øvrigt er det da helt til grin, at politiet ikke reagerer på den udtalelse, direktør Axel Junker fra postkassefirmaet Contrans kom med i TV 2 for nylig om, at deres cirka 200 udenlandske chauffører jo er nødt til at bo/holde ugehvilet i bilerne, når de holder rundt omkring i weekenderne. En klar, tilståelse der bør følges op på.

 

Leif Therkelsen
Stationsvej 13
6622 Bække

Læst i alt:

856 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger