Debat

23. november 2020 - 11:01

App linkNu på Google Play

- DTL-direktørens udtalelser overrasker mig

- DTL-direktørens udtalelser overrasker mig

23. november 2020 - 11:01

Kommentar til dette indlæg:

 

Jeg har netop læst dit indlæg (indlæg fra direktør hos DTL, Erik Østergaard, red.) og sidder her og er en kende overrasket over det, du skriver - altså dette her :

 

Hidtil har der været tre begrænsninger i forhold til at klampe lastbiler: For det første, at kun politiet har bemyndigelse til klampning. For det andet, at det kun kan ske som følge af bøder – ikke afgifter.

 

Der står jo klart og tydeligt i Færdselslovens § 120 at tilbageholdelse også omfatter "afgifter", hvilket jeg formoder, at politiet udmærket kender alt til

 

Men jeg mener til gengæld, at det er for dårligt, når man har opdelt "kontrolområderne" på rastepladserne således, at det er Færdselsstyrelsens "P-vagter", der kontrollerer på parkeringsområdet, og politiet der kontrollerer på til og frakørslerne.

Jeg så da gerne, at politiet slog et sving ind over parkeringsområdet, når de nu alligevel tjekker til- og frakørslerne.

Desuden burde man nok også tilføre Færdselsstyrelsens "P-vagter" de samme beføjelser som dem, politiet har.

 

Herefter ville der ikke længere være bøvl med at skulle entrére med et inkassofirma, der kan bruge måneder på at inddrive afgifter. Desuden tror jeg ikke på, at nogen vil bøvle med at inddrive disse penge gratis.

 

Dan F. Jørgensen
Kongsbergparken 8F
5400 Bogense

Læst i alt:

1045 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger