Debat

11. september 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Du blander tingene sammen og/eller meget husker dårligt

- Du blander tingene sammen og/eller meget husker dårligt

11. september 2020 - 01:43

Kommentar til dette indlæg:

 

Kære Klaus Andersen, du blander tingene sammen og/eller husker dårligt - meget dårligt.

 

Jeg har tidligere tjent mere end overenskomsten, ja, det kan jeg da dokumentere, men de sidste mere end ni år, har jeg været samme sted, hvor det er hovedoverenskomsten, der tilbydes. Anden aflønning ville være fint for mig, men det er ikke en option, hvor jeg er ansat. Det har jeg i øvrigt beskrevet utallige gange på diverse medier de sidste mange år. Enten må du følge ordentligt med eller læse op på tingene, inden du farer til tasterne.

 

Selvfølgelig er jeg ikke 3F-medlem, og det bliver jeg ikke, så længe det er et så forstokket system, der forlængst er blevet overhalet af alt udvikling. I øvrigt kommer jeg aldrig til at støtte et forbund, der er smurt ind i venstreorienterede politiske interesser, heller ikke selvom partistøtten kan vælges fra - det er jo bare en narresut. Der bruges uanset store summer på at holde "Røde Mette" ved magten. Noget, jeg ingenlunde bifalder.

Lad os lige få på det rene, at det ikke er mig, der har udtalt mig negativt om andre chauffører. Det var Per Rasmussen og Bjarne Nielsen, så skyd på dem i stedet. Jeg bad om en præcisering af, hvem især Bjarne Nielsens sviner galdt.

 

Tænker du kun, det er medlemmer af 3F, der må have en holdning til dem? Censur pakket ind i pæn papir. Gem det til en anden. Jeg lufter min mening, hvis det passer mig. Det er vel kun godt med lidt oplysning om, hvad der reelt foregår - Eller hvad?

 

 

Morten Slot-Thomsen
Gl. Jernbanevej 10
8763 Rask Mølle

Læst i alt:

1308 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke