Debat

11. april 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

- Du kan selv bringe frihjulet til ophør, Per

11. april 2019 - 01:44

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Hej Per Rasmussen. Jeg vil starte med at rose dig for dit sidste indlæg på ITD's generalforsamling i lørdags, hvor du høstede et af de største fortjente bifald.

 

Jeg er også enig med dig i, at vi nu som altid sjosker rundt i de samme problemstillinger, som vi altid har gjort. Du underdriver, når du bare går 10 år tilbage. I de 58 år, jeg har været med, har vi altid til enhver tid haft skiftende problemer, som alle, mens de pågår, føles som uendelige og håbløse at overvinde/få passet ind i den aktuelle tid, vi netop lever i, mens problemet består. Jeg tror såmænd, mange andre brancher har tilsvarende problemer/opgaver også i deres brancher. Problemer, som opstår i kølvandet på tidens naturlige strukturændringer med mere.

Men Per, jeg er ikke enig med dig i dine tvangstanker om, at alle andre overenskomster end dem, LO /3F er part i, ikke giver lønmodtageren en anstændig løn. For det gør de altså, hvis du regner det ud i den rette sammenhæng og sammenligner æbler med æbler.

Men det er jo slet ikke det, disse sager drejer sig om. Tro mig da for pokker, Per.

 

Drop din tvangstanker om, at det alene er lønkroner, det drejer sig om. Det drejer sig alene om retten til frit og i henhold til internationale- og EU-domme at kunne vælge til og fra, uden uberettigede og chikanerende blokader fra 3F alene med det mål at erhverve medlemmer. Sådan er verden af 2019 altså ikke mere. Og der er jo slet ikke det, der er hovedaftalens intention. Den omhandler alene løn- og arbejdsforhold og ikke ideologiske kampe, som en blokade mod en virksomhed, der har godkendt overenskomst, i virkeligheden er. Se blot på, hvor frie og ubundne den danske befolkning i 2019 i øvrigt kræver at være - uden bindinger af nogen art i snart alle situationer gennem hele deres liv.

Tro mig, om du vil eller ej, men det står til troende, at jeg selv/FDL ikke har det mindste imod 3F-overenskomster (afregner selvfølgelig på niveau med disse), hvis blot man respekterede, at dem, der bare ønskede at være fri og stå udenfor, kunne gøre det i fred.

Så det frihjul, som du mener, mange kører på, kan du selv være med til at bringe til ophør.

 

Det, du kunne starte med, kunne være, at du får din organisation (formodentlig DTL- A/ATL ) til aktivt at foranledige, at Hovedaftalens § 11 fjernes/erstattes med en paragraf, der gør en udmeldelse/ophør af medlemskab reelt og definitivt i henhold til arbejdsgiverforeningernes vedtægter herom og med garanti for stop for 3F's chikaner efterfølgende.

Samtidig med, at du opfordrer din organisation til sammen med andre at anlægge sag mod den danske regering for ikke at tilsikre, at Menneskerettighedsdommen af 2006 samt EU's charter, om størst mulig frihed for den enkelte til frit at kunne vælge til og fra, bliver en reel sikret ret i Danmark.

 

Synes du derimod ikke, det er en opgave for dig/din organisation, som jo organiserer liberale og selvstændige vognmænd, så er du og din organisation måske ikke så liberale og frihedshungrende, som man med rette kunne tro/forvente.

Jeg håber dog, jeg tager fejl i denne betragtning.

 

 

Christian Jensen
Vognmand og formand for FDL  

Læst i alt:

1628 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger