Debat

22. november 2021 - 13:51

App linkNu på Google Play

- Én gang til for blå blok og Radikale Venstre

- Én gang til for blå blok og Radikale Venstre

22. november 2021 - 13:51

Kommentar til denne artikel:

 

En gang til for Blå blok og Radikale Venstre: 11 KG-reglen er lig med social løndumpning for varevognschauffører

 

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har skrevet det før og ser sig nødsaget til at skrive det igen. Blå blok og det Radikale Venstre har åbenbart ikke formået at gennemskue, hvorfor de skrevne medier og lignende virksomheder fortsat ønsker et sort, ukontrollerbart marked til at omdele deres aviser pakker og tryksager.

 

Fakta i dag: Pakker på 11 kg eller derunder kan og bliver leveret af chauffører, der arbejder helt uden kontrol. Har de eksempelvis intet momsnummer, afregnes de blot uden moms. Det er under SKAT`s radar.

 

Når brugsen modtager forskellige aviser leveret af DAO, er det i løsvægt og ikke som tidligere bundtet med en snor omkring. Der spekuleres i 11 kg.

Er der penge at tjene eller at spare for blå blok og Radikale Venstre ved fortsat at fastholde en 11 kg-regel og dermed et sort avis- og pakkemarked?

Det er fake oplysninger, når de skrevne medier påstår, at 11 kg-reglen overhovedet har noget med pizzabude og lignende at gøre. Se jer nu lidt omkring, bestil en pizza leveret og se, hvordan den bliver leveret.

 

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har en klar holdning: Godstransportmarkedet på gummihjul skal arbejde efter sammenlignelige regler og vilkår. Hvis blå blok og Radikale Venstre fortsat arbejder på at fastholde et sort marked for udbringning af pakker i Danmark på max 11 kg, så er det nok forståeligt, at pilen peger ned og ikke op.

 

Jens Groot, kontorleder FDL

Læst i alt:

759 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger