Debat

17. januar 2020 - 01:45

App linkNu på Google Play

- Endelig et skærpet tilsyn

- Endelig et skærpet tilsyn

17. januar 2020 - 01:45

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Jeg skal ikke gøre mig klog på, om advokat Jacob Forman har ret i, at chauffører risikerer at blive dømt i retten af grænsesøgende politi og af anklagermyndigheden efter Færdselstyrelsens nye liste om fejl og mangler ved transpormateriellet.
                                                                                                                                             
Men efter mange års erfaring, som både vognmand og chauffør, har jeg haft mange skræmmende oplevelser, når jeg skulle bytte trailere, der ofte var meget trafikfarlige grundet alvorlige fejl på lys, bremser, dæk, ABS og andre fejl, der krævede et værkstedsbesøg, inden turen kunne startes.

 

Jeg, har også kendskab til, at én chauffør, der kørte på værksted for at få manuel justering af de selvjusterende bremser på én trailer. Værkstedet kommer til det resultat, at bremserne var så nedslidte, at bremsebelægningen skulle udskiftes.Man bad derfor chaufføren om at koble trækken fra, indtil værkstedet havde udskiftet bremsebelægningen. Men det nægtede chaufføren med den begrundelse, at han havde en meget vigtig aflæsningstermin i Italien, som skulle overholdes. Chaufføren valgte herefter at fortsætte turen til Italien med defekte bremser.

Jeg kunne fortælle mange lignende oplevelser fra min tid på landevejene. Det skal jeg hermed undlade. Jeg vil nu glæde mig over, at myndighederne endelig retter et skærpet tilsyn mod dårlig vedligeholdelse af transportmateriel på landevejene, til gavn for trafiksikkerheden.

 

Gunner Kristen Møller
Seminarievej 32
6760 Ribe

Læst i alt:

1657 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger